Головна Новини Світ Росія Що стане першим кроком до зміни влади у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що стане першим кроком до зміни влади у Росії

Коли бодай найменше рішення в Кремлі приймуть без участі Путіна, це стане початком його кінця

3 березня 2023, 23:18
Поділіться публікацією:

Президент Путін на фоні дипломатичних та військових поразок може віддалитися від Кремля. В такому випадку оточення російського президента може ризикнути приймати рішення без його відома, що стане першим кроком до зміни влади. Таку думку в Телеефірі висловив експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак, пишуть "Коментарі".

Що стане першим кроком до зміни влади у Росії

“Уже з’явилися перші серйозні заяви від найближчого оточення Путіна. Зокрема, пан Олег Дерипаска заявив, що без зовнішніх грошей Росії буде дуже погано, що Росія нікуди не поїде на внутрішньому ресурсі і ставатиме тільки гірше і ситуація стане катастрофічною. Від людини такого рівня дорогого коштує чути такі одкровення”, — сказав він.

На думку експерта, коли російський президент віддалиться від свого кабінету в Кремлі, найближче оточення, рано чи пізно, почне ухвалювати рішення без відома свого начальника. Путін під вантажем постійних невдач, постійних провалів як на війні, так і на дипломатичному фронті проводитиме більше часу на Валдаї або в Сочі: де завгодно, тільки не на роботі.

"Це може спровокувати момент, коли люди зберуться і скажуть, що їм потрібно ухвалювати якесь рішення. Хто ці люди? Технократи в особі Сергія Кирієнка або Антона Вайно, наближені олігархи, силовики, які зберуться і скажуть, що потрібно оперативно ухвалювати рішення таким маленьким політбюро, оскільки Володимир Володимирович не може, адже він далеко. І щойно буде ухвалено перше рішення, навіть маленьке, це буде першою сходинкою до того, що Путін іде все далі від влади”, — резюмував Іван Ступак.

На порталі "Коментарі" йшлося про те, що один з найбагатших людей Росії Олег Дерипаска заявив, що у наступному, 2024 році, скарбниця Російської Федерації може виявитись порожньою через тиск санкцій.

Писали "Коментарі" раніше, що через катастрофічні втрати, через перекидання величезної частини Росгвардії на територію України, всередині самої РФ ситуація все більше виходить з-під контролю Москви. Відповідно, національні рухи мають можливість боротися за власну незалежність від тиранії Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Пастка-2022: У Росії показали кіно про "необхідність програшу у війні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини