Головна Новини Світ Росія Туреччина відмовилася купувати російську вакцину від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина відмовилася купувати російську вакцину від коронавірусу

Відзначено, що вакцина не відповідає лабораторній практиці

9 грудня 2020, 17:25
Поділіться публікацією:

Анкара поки не буде купувати російську вакцину від COVID-19. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа, передає газета Haber Turk.

Туреччина відмовилася купувати російську вакцину від коронавірусу

Российская вакцина против коронавируса "Спутник V"

Він зазначив, препарат не відповідає лабораторній практиці:

"Проблема виникла через відповідності GLP (належної лабораторної практики). Росія не могла їй відповідати. З цієї причини ВООЗ і світ не може закуповувати цю вакцину, в нашій країні вона не може отримати ліцензію. З цієї причини вона вийшла за рамки наших інтересів", — сказав Коджа.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив в середу, 9 грудня, що можливі санкції Європейського Союзу проти Анкари за її неоднозначну діяльність в Східному Середземномор'ї не викликають великого занепокоєння. Туреччина також закликала ЄС "до здорового глузду" перед самітом в Брюсселі.

Раніше стало відомо, що Туреччина не поступиться у своїй суперечці з Грецією і Кіпром щодо морських претензій в східному Середземномор'ї. Нещодавно президент Реджеп Тайїп Ердоган також направив відеозвернення учасникам саміту, організованого Міжнародною інвестиційною асоціацією, запросивши їх інвестувати в Туреччину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини