Головна Новини Світ Росія У ЄС відреагували на погроми у Дагестані
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС відреагували на погроми у Дагестані

Єврокомісія, реагуючи на погроми в Дагестані, заявила, що рішуче засуджує будь-який антисемітизм

30 жовтня 2023, 15:18
Поділіться публікацією:

У Європейській комісії відреагували на антисемітський штурм в аеропорту російської Махачкали, заявивши, що рішуче засуджують будь-який антисемітизм. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу в Брюсселі зробив представник Єврокомісії Стефан де Кеєрсмакер.

У ЄС відреагували на погроми у Дагестані

Погром у Махачкалі. Фото з відкритих джерел

"Ми рішуче засуджуємо будь-який антисемітизм. Європейська комісія прийняла багато кроків, щоб підтримати боротьбу з антисемітизмом. Я впевнений, що в цьому не може бути жодних сумнівів", — зазначив Стефан де Кеєрсмакер.

Зазначимо, в аеропорту Махачкали (Дагестан) увечері 29 жовтня спалахнули антисемітські протести та погроми. Президент України Володимир Зеленський заявив, що все, що відбувається – це частина поширеної в Росії культури ненависті до інших народів, яка пропагується державним ТБ, експертами та владою. В оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що через погром у Махачкалі путінському режиму, схоже, буде важко запевнити виборців, що ситуація під контролем. А також переконати єврейську аудиторію, що їх меншості у безпеці (попри свої зусилля представити Росії як релігійно толерантну країну). Експерти проаналізували те, що відбувається для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить затягування конфлікту на Близькому Сході: чи виникнуть проблеми в України. Експерти детально проаналізували ситуацію.                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – з чим пов'язані "вкидання" про смерть Путіна: хто може стати наступником диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини