Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, як використовують теракт у Москві на свою користь
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, як використовують теракт у Москві на свою користь

Завдяки теракту в Москві та звинуваченнях у причетності до нього України, Росія посилила мобілізацію населення для війни.

3 квітня 2024, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що росіяни почали активніше мобілізовуватись в армію РФ для війни в Україні. Основним фактором, який посилив мобілізацію в Росії став теракт у Москві, де було вбито щонайменше 144 людини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі розповіли, як використовують теракт у Москві на свою користь

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів про бажання громадян Росії укладати контракти з російською армією.

"Зростання кількості бажаючих піти на службу за контрактом свідчить про мобілізацію суспільства навколо Путіна", — сказав Пєсков.

У Мінборони РФ повідомили, що з початку року 100 тис. росіян підписали контракт з армією РФ. За їх заявою, "багато хто йде після теракту в "Крокусі", щоб помститися".

Нагадаємо, що теракт в Москві стався 22 березня. Відповідальність за стрілянину в ТЦ "Крокус Сіті Хол" взяла на себе терористичне угруповання ІДІЛ. Попри це, Володимир Путін, спецслужби РФ та інше керівництво Росії звинувачує Україну у теракті в Москві. Головною причиною заяв росіян стало те, що нібито терористи, коли тікали з Росії рухались в бік України. Як показують опитування та збільшення кількості бажаючих мобілізуватись на війну в Україну, росіяни повірили у заяви Путіна про причетність України до теракту в "Крокус Сіті Хол".

Попри заяви Путіна, Україна категорично заперечу причетність. США та інші країни також запевнюють, що Україна не мала відношення до теракту у Москві. Крім того, американські спецслужби надсилали інформацію до ФСБ про можливість терактів в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому ІДІЛ обрав саме Росію для теракту.

Також "Коментарі" писали про те, хто власник "Крокус Сіті Хол", який виконує багато замовлень від керівництва РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини