Головна Новини Світ Росія У Росії розповіли, як будуть погрожувати США перед ядерною війною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розповіли, як будуть погрожувати США перед ядерною війною

Ольга Скабєєва закликала надсилати російську зброю усім, хто має антиамериканські настрої, щоб створення стратегічну загрозу для США.

10 червня 2024, 10:32
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва заявила, що Росія має постачати свої ракети усім, хто виступає проти США, щоб створити для Сполучених Штатів стратегічну загрозу. За її словами це останній крок перед ядерною війною.

У Росії розповіли, як будуть погрожувати США перед ядерною війною

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва. Фото з відкритих джерел

На російському державному каналі "Россия 1" виступила Ольга Скабєєва з заявою, що на США не впливає війна в Європі, тому Росія має розмістити свою зброю ближче до американських кордонів.

"Ракети на Кубі, ракети в Мексиці та підтримка усіх проксі та антиамериканських по всьому світу. І зброю хуситам прямо зараз. Це єдине з того, що можна зробити не переходячи якийсь час до стадії ядерної війни. Усе інше останнім часом не працює", — заявила Скабєєва.

За її словами, лише так можна створити стратегічну загрозу для США не використовуючи ядерну зброю, яка може розпочати глобальну ядерну війну.

Таким чином російська пропагандистка реагує на дозвіл для України від США та інших європейських країн щодо ударів по території Росії. До цього Скабєєва в істериці заявляла, що Захід постійно збільшує свій арсенал зброї, яку відправляє в Україну. Пропагандистка скаржиться, що спочатку Україна отримувала лише каски, однак потім їй надіслали засоби ППО, танки та іншу техніку, а тепер дозволили бити по Росії і невдовзі відправлять винищувачі F-16.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарова назвала зближення Росії та африканських країн "історичним процесом".

Також "Коментарі" писали, що у Росії відомий пропагандист пригрозив знищенням німецьких міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини