Головна Новини Світ Росія Захарова пригрозила Україні жорсткою відповіддю Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова пригрозила Україні жорсткою відповіддю Росії

Представниця міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова критично відреагувала на заяви України щодо Кримського мосту.

13 вересня 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на слова Наталії Гуменюк, яка заявила, що у Кримського "мосту залишилося дуже мало часу". Захарова у відповідь пригрозила "жорсткою відповіддю".

Захарова пригрозила Україні жорсткою відповіддю Росії

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Речниця Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк розповіла, що міст, який з'єднує Крим і Росію є зайвою конструкцією і він не здатен повністю відновитись. За її словами там суттєві пошкодження, а нові загрози неминучі, тому у Кримського "мосту залишилося дуже мало часу".

Представниця міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова критично відреагувала на такі заяви Гуменюк.

"Відповідь буде жорстка. Тим, хто виношує подібні плани від помсти не сховатись, де б вони не знаходились", — заявила Захарова.

Цікаво, що коментуючи слова Гуменюк Захарова говорила "сказав", "він відмітив", попри те, що Наталія Гуменюк є жінкою. Таким чином це вкотре показує підготовку Захарової до публічних заяв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маск назвав нову причину, чому відключив Starlink для української армії під час планування спецоперації для атаки на Чорноморський флот РФ поблизу Криму. Через такі дії Маска сенаторка США закликала Конгрес розслідувати детальніше справу американського бізнесмена проти України.

Також "Коментарі" писали про Марію Захарову, яка істерично реагує на рішення щодо Росії. Речниця міністерства закордонних справ РФ заявила, що у світу залишився останній шанс. Крім того, Захарова заявляла, що Україні слід приготуватись жити за сценарієм Гаїті, через постійну допомогу від Сполучених Штатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини