Головна Новини Світ Туреччина Ердоган скаржиться на проблеми зі здоров'ям та скасовує перевиборчу кампанію по містам
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган скаржиться на проблеми зі здоров'ям та скасовує перевиборчу кампанію по містам

Лідер Туреччини повідомив про проблеми зі здоров'ям.

26 квітня 2023, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган прийняв рішення скасувати свій візит до кількох турецьких міст, які були заплановані у рамках передвиборчої кампанії. Ердоган сповістив, що причина такого рішення виявились проблеми зі здоров’ям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter турецького лідера.

Ердоган скаржиться на проблеми зі здоров'ям та скасовує перевиборчу кампанію по містам

Президент Туреччини Реджеп Ердоган. Фото з відкритих джерел

Реджеп Ердоган написав у соціальній мережі, що рішення скасувати частину передвиборчої кампанії були прийнято за порадою лікарів. Нещодавно лідер Туреччини залишив свій виступ у прямому ефірі через погане самопочуття.

"Я хотів би подякувати кожному члену моєї благородної нації, кожному з моїх братів і сестер, які передали свої побажання та молитви за незначні незручності, які я мав під час ефіру через мою зайнятість роботою. Сьогодні буду відпочивати вдома за порадами наших лікарів", — пише Ердоган та перераховує назви міст в які він не поїде через стан свого здоров’я.

Нагадаймо, що Ердоган активно бере участь у передвиборчій кампанії. Через щільний графік, ефір турецької програми перенесли на понад годину, а коли президент Туреччини все ж таки прийшов, то посеред питання несподівано перервав свій виступ. Турецький лідер нещодавно презентував перший авіаносець країни, а також заявив про безплатний газ для населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Туреччини може вперше за 20 років свого правління програти вибори. Таким чином кінець Ердогана близький і може вплинути на Україну, Європу та НАТО.

Також "Коментарі" писали про новий турецький танк, який виявився одним з найдорожчих в історії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини