Головна Новини Світ США Американські спецслужби визначили, які країни намагалися вплинути на підсумки виборів в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські спецслужби визначили, які країни намагалися вплинути на підсумки виборів в США

На президентські вибори в Америці намагалися вплинути тільки інформаційно

17 березня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Американські служби повідомили, які країни намагалися вплинути на підсумки президентських виборів. Про це пишеться у виданні "Голос Америки".

Американські спецслужби визначили, які країни намагалися вплинути на підсумки виборів в США

Спецслужби США встановили які країни хотіли вплинути на вибори в Америці. Фото: rbk.ru

Виявляється, результати виборів хотіли змінити дві країни — Росія та Іран. Згідно з даними розвідки саме вони поширювали дезінформацію. Проте в офіційному звіті зазначено, що спроб змінити результати голосування технічними засобами під час виборів зафіксовано не було. Дана інформація спростовує заяви колишнього президента Америки Дональда Трампа. Він вважав, що під час виборчого процесу були розроблені змови, зокрема проти нього, які витончено маскувалися.

Насправді ж місце мав тільки інформаційний вплив. Автори звіту також зазначають, що деякі спроби фіксувалися з боку Куби, Венесуели і воєнізованої організації "Хезболла". Однак навіть дезінформаційний потік, який проникнув в Америку та до інших країн не вплинув на результати виборів.

Нагадаємо, що США готові посилити підтримку України в різних сферах. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що США готові послабити санкції проти Ірану за умови, що той повернеться в Спільний всеосяжний план дій (СВПД) для врегулювання кризи навколо ядерних розробок цієї країни. Чи буде досягнуто згоди? Які перспективи взаємин США та Ірану при президентстві Байдена? Відповіді на ці питання шукайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що у салонах в американській Атланті та передмісті сталося три випадки три стрільби, в результаті яких загинули щонайменше сім осіб. Деталі про трагедію читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини