Головна Новини Світ США Чи готова Палата представників США розглянути допомогу Україні: спікер Джонсон дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готова Палата представників США розглянути допомогу Україні: спікер Джонсон дав відповідь

Джонсон заявив, що Палата представників США зараз не розглядатиме допомогу Україні

14 лютого 2024, 15:25 comments1365
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників США Майк Джонсон зараз не виноситиметься на розгляд проєкту з фінансування допомоги Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це він сам заявив в інтерв'ю журналісту Джейку Шерману.

Чи готова Палата представників США розглянути допомогу Україні: спікер Джонсон дав відповідь

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Майк Джонсон зазначив, що сьогодні не виноситиме на розгляд та голосування в Палаті представників документ про продовження фінансування міжнародної допомоги.                                                            

"Ми маємо справу з процесом асигнувань. У нас є негайні терміни, і саме на цьому зараз зосереджено увагу Палати представників", — сказав чиновник журналісту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через місяці дебатів, Сенат США зумів нарешті ухвалити законопроєкт про іноземне фінансування, де для України передбачено 60 млрд доларів. Тепер хід за Палатою представників, де спікером є трампіст Майк Джонсон, який давно ставить (під різними приводами) палиці в колеса будь-яким спробам ухвалити такий важливий для нас законопроєкт. Про що говорить ситуація, що склалася на даний момент? Чи може вона спровокувати розкол серед республіканців, частина яких виступає за підтримку України, а частина проти? Які варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи отримає Україна довгоочікувану допомогу США: NYT розповіло, чому прогноз песимістичний.

Раніше "Коментарі" інформували – законопроєкт про допомогу Україні вирушає до Палати представників: які тепер очікування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини