Головна Новини Світ США Дональд Трамп оголосив, що переміг на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дональд Трамп оголосив, що переміг на виборах

Дональд Трамп повідомив про свою перемогу на виборах

7 листопада 2020, 18:05 comments2644
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп оголосив у Twitter, що здобув перемогу на президентських виборах в США. Він зазначив, що виграв з "великою перевагою".

Дональд Трамп оголосив, що переміг на виборах

Фото: Дональд Трамп; РИА

Як повідомляє oneindia, президент США також залишив Білий дім у суботу вперше з дня виборів, попрямувавши у свій гольф-клуб в передмісті Вірджинії, оскільки підрахунок голосів затягнувся.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в США спалахнули протести, коли Дональд Трамп заявив про впевненість у своїй перемозі в Twiter. Люди влаштовували мітинги, спалювали прапори й атакували поліцію. У Портленді й Нью-Йорку заарештували понад 60 осіб, які заявляли, що не дозволять Трампу залишитися на посаді. За даними Fox News, Трамп в п'ятницю визнав поразку після розмови з радниками.

Раніше чинний президент закликав зупинити підрахунок голосів, бо в цьому році багато людей голосували поштою через пандемію коронавірусу, і, як заявив Дональд Трамп, проводилися махінації з підрахунком. За повідомленнями ЗМІ, в деяких штатах проводили перерахунок через проблеми з кількістю виборців у 2020 році. Багато американців заявляли, що їм приходили бюлетені, в яких вказувалися імена навіть померлих родичів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини