Головна Новини Світ США Екс-помічник Рейгана пояснив, чому Захід повинен розділити з Путіним вину за війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-помічник Рейгана пояснив, чому Захід повинен розділити з Путіним вину за війну в Україні

Захід завжди брехав українцям, заявляючи про те, що чекає їх в НАТО, про це в колонці для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Рональда Рейгана Даг Бендоу

19 квітня 2024, 20:56
Поділіться публікацією:

Як відзначив Даг Бендоу, лідери країн Заходу постійно обманювали українців, оскільки регулярно обіцяли їм, що їх країна неодмінно стане членом НАТО.

Екс-помічник Рейгана пояснив, чому Захід повинен розділити з Путіним вину за війну в Україні

Даг Бендоу

При цьому американський політик відзначив, що провина за криваву війну в Україні, безумовно, лежить на російському диктатору Володимиру Путіну. Втім, за його словами, цю вину з ним повинні розділити і лідери країн Заходу, які "водили за ніс" українців.

"Українці повинні пам’ятати, що союзники постійно їх обманюють",
— сказав Бендоу.

При цьому, як відзначив екс-радник Рейгана, ще у 2008 році НАТО вирішило взяти на себе зобов’язання, яке ні один уряд європейської країни і жодна подальша адміністрація Сполучених Штатів не були готові виконувати.

Окрім того, додав Бендоу, протягом всього 2014 року члени НАТО у співпраці із "брюсельською бюрократією" наполегливо обманювали Київ, заявляючи, що Україну із радістю чекають в Альянсі.

Разом з тим, екс-радник Рейгана повторює російський наратив із приводу того, що кремлівський диктатор буцімто вирішив напасти на Україну тільки тому, що не хотів допустити ймовірне розширення НАТО та наближення його до кордонів РФ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україні, дійсно, обіцяють членство в НАТО, але колись у майбутньому і точно після завершення війни з Росією. При цьому Київ не може навіть отримати запрошення стати членом НАТО. В уряді кажуть, що проти цього категорично виступають Німеччина та Сполучені Штати, хоча саме запрошення не означає, що Україна має стати членом Альянсу негайно.

Більше того, в Штатах навіть пояснювали, чому членство України в НАТО є поганою ідеєю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 квітня 2024, 20:46

Так вони і зараз подвійні стандарти використовують. Ні корупцію ні узурпацію влади не бачать. Порівнюють Україну і Росію, як демократію і диктатуру. Але мовчать, що в Україні: відсутній механізм впливу на владу; одноосібно керує друг Фюрера - Єрмак; вибори і раніше були "безальтернативні", а зараз взагалі скасовані; люди замкнені, розділені сім'ї і намагаються втекти з цієї КНДР, купа неповерненців хоч всі наближені до Хунти виїхали; ... Російська диктатура: дозволяє вільне пересування; йти або ні на контракт; є вибори; є робота; є краще забезпечення військових; майже припинена корупція; будує захисні лінії Суровкіна поза межами поселень; не влаштовує техногенні катастрофи, типу Каховського; чесно будує укриття важливих об'єктів, а ні бреше, як Найєм і розкрадає, як Трипільська ТЕЦ; ...


Новини