Головна Новини Світ США Кандидат в президенти США, який закликав знищувати армію РФ знявся з перегонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат в президенти США, який закликав знищувати армію РФ знявся з перегонів

Американський політик Тім Скотт виступав за "приниження російської армії" та наголошував на тому, що США мають "важливий інтерес в Україні".

13 листопада 2023, 09:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Тім Скотт несподівано оголосив про припинення своєї участі у політичних перегонах на посаду американського президента. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання AP.

Кандидат в президенти США, який закликав знищувати армію РФ знявся з перегонів

Американський політик Тім Скотт. Фото з відкритих джерел

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Тім Скотт 12 листопада заявив, що виходить з виборчого процесу. Це сталось усього за два місяці до того, як у Республіканській партії мали почати процес визначення лідера на посаду президента США.

"Я думаю, що виборці, які є найвидатнішими людьми на планеті, дуже чітко дали мені зрозуміти, що вони кажуть мені: не зараз, Тіме", — сказав під час свого виступу Тім Скотт.

Associated Press вказує, що Тім Скотт під час дебатів був у тіні своїх конкурентів, а його рейтинг поступово знижувався. Однак зняття з перегонів за пост президента США став несподіванкою, адже за кілька хвилин до виступу Тіма Скотта, його штаб розіслав американським виборцям листи про необхідність підтримати "сильного лідера Скотта" і його "позитивне бачення".

Нагадаємо, що Тім Скотт у передвиборчій кампанії заявляв про "життєво важливий інтерес в Україні" Сполучених Штатів. А також наголошував на необхідності "приниження російської армії". Таким чином після зняття кандидатур Тіма Скотта та Майка Пенса найбільшою прихильницею в кандидати в президенти США від республіканської партії залишилась губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидатка в президенти США різко розкритикувала Путіна.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини