Головна Новини Світ США Конкурентка Трампа випустила передвиборчий ролик у якому назвала Путіна злом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурентка Трампа випустила передвиборчий ролик у якому назвала Путіна злом (ВІДЕО)

Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі вкотре критикує президента Росії Володимира Путіна, а також його союзників.

12 грудня 2023, 15:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидатка в президенти від Республіканської партії та одна з головних конкурентів Трампа Ніккі Гейлі випустила другий передвиборчий ролик у якому критикує Росію та її союзників до яких відносить Китай, Іран та ХАМАС.

Конкурентка Трампа випустила передвиборчий ролик у якому назвала Путіна злом (ВІДЕО)

Ніккі Гейлі критикує президента Росії Володимира Путіна. Скриншот з відео

Губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі займає іншу позицію ніж колишній президент США Дональд Трамп. Гейлі прямо називає Росію на чолі з її президентом Володимиром Путіним злом, яке США має зупинити.

"Якщо виграє Росія, виграє Китай. Якщо ХАМАС переможе, то переможе Іран. І якщо зло досягне успіху, це піддасть ризику всіх нас. Американська сила не починає війни. Вона їх зупиняє", — говорить Ніккі Гейлі у передвиборчому відео.

Переглянути передвиборчий ролик кандидатки в президенти від Республіканської партії Ніккі Гейлі можна нижче:

Це вже не перші публічні заяви у яких Ніккі Гейлі критикує президента Росії Володимира Путіна. На третіх дебатах кандидатів в президенти від Республіканської партії Гейлі назвала Путіна "бандитом" через якого загинуло "півмільйона людей".

Згідно з загально національним опитуванням Гейлі посідає третє місце з результатом у 11,6% та відстає від Рона Десантіса на 1%. Попри це Дональд Трамп має перевагу над обома кандидатами на рівні 46-47%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекери оцінили шанси Трампа та Байдена перемогти на президентських виборах у США.

Також "Коментарі" писали, що чинний президент США Джо Байден розкритикував кандидата в президенти Дональда Трампа заявивши про політичне насильство лідера республіканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини