Головна Новини Світ США Пентагон без розголосу збільшив військову допомогу одній із країн: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон без розголосу збільшив військову допомогу одній із країн: подробиці

За інформацією Bloomberg, Пентагон без розголосу збільшив військову допомогу Ізраїлю

15 листопада 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Міноборони США без публічного розголосу збільшило постачання військової допомоги Ізраїлю. Пакети боєприпасів та ракет поставляються Ізраїлю "майже щодня". Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Пентагон без розголосу збільшив військову допомогу одній із країн: подробиці

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

Пентагон досить оперативно реагує на запити, які надходять від Армії оборони Ізраїлю. Зокрема, американці вже передали Ізраїлю кілька пакетів ракет із лазерним наведенням для парку бойових гелікоптерів Apache, а також 155-мм снаряди, прилади нічного бачення, боєприпаси для знищення бункерів та нові армійські машини. Такі дані є у внутрішньому списку Міноборони США, йдеться у матеріалі.

Постачання цього американського озброєння до Ізраїлю виходить за рамки оголошеної передачі ракет-перехоплювачів для системи "Залізний купол" та "розумних бомб" Boeing Co.                   

При цьому в Пентагоні не приховують, що Ізраїль не має проблем з тим озброєнням, яке він запитує у Вашингтона. Постачання йдуть практично щодня. Зокрема акцент робиться на високоточних боєприпасах, бомбах малого діаметру, 155-мм артилерійських снарядах та інших боєприпасах.                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — питання допомоги Україні досягло критичної точки: у Держдепі зробили тривожну заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Палата представників США знову схвалила бюджет без допомоги Україні: з'явилася реакція Білого дому.

Раніше "Коментарі" списали – лідер республіканців у Сенаті США підтримав тимчасовий бюджет: чи є гроші для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 листопада 2023, 11:14

От нехай там і розпалюють війну у боротьбі з другосортними арабами які не визнали юдейського Бога. Самопроголошеного корумпованого Фюрера і його притон вже треба спонукати до мирного життя і відповідальності за свої вчинки.


Новини