Головна Новини Світ США Посол Маркарова розповіла, за що Україна має бути вдячна Трампу
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Маркарова розповіла, за що Україна має бути вдячна Трампу

Посол України в США Оксана Маркарова в коментарі Bloomberg повідомила, що Україна працюватиме з будь-яким президентом, якого обре американський народ. Також вона додала, що Україна повинна подякувати Трампу, передає портал «Коментарі»

9 лютого 2024, 16:36
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп під час свого правління передав Україні ракети Javelin, і саме за це Україна має йому подякувати, заявила Оксана Маркарова.

Посол Маркарова розповіла, за що Україна має бути вдячна Трампу

Маркарова сподівається на допомогу від США

Також посол підкреслила, що Україна перцюватиме з будь-яким президентом, якого обере американський народ. Разом з тим, вона підкреслила, що Україні критично не вистачає ракет, і ЗСУ потребують американської допомоги.

"У нас ще вистачає охочих воювати — немає вибору, власне, ми захищаємо свої домівки — але у нас закінчується техніка, особливо ракети та перехоплювачі. Нам потрібна ця підтримка ще вчора. Я була дуже рада почути, що це була дуже сильна двопартійна підтримка, звісно, ще не остаточна, лише перший крок у правильному напрямку. Немає альтернативи продовженню цієї підтримки"
, — вважає Маркарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що республіканці не зацікавлені у подоланні розбіжностей з демократами. На думку надзвичайного та повноважного посла Андрія Веселовського, їм потрібна перемога Трампа навіть ціною великих проблем у Європі.

Також "Коментарі" розповідали, що колишній президент США Дональд Трамп закликав республіканців у Конгресі проголосувати проти законопроєкту, у якому йдеться про вирішення міграційних питань та закладена допомога Україні. Він закликав республіканці не бути "дурнями" і не допомагати демократам.

При цьому міністр закордонних справ Дмитро Кулеба визнав, що наразі немає жодної інформації із приводу того, коли і чи взагалі буде виділена допомога Україні. За його словами, все що відбувається в США довкола допомоги нагадує "гостросюжетний детектив".

Крім того, "Коментарі" аналізували чи дійсно за вказівкою Трампа блокують допомогу Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bloomberg.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини