Головна Новини Світ США Повторний замах на Трампа: з'явилася реакція республіканця
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторний замах на Трампа: з'явилася реакція республіканця

Дональд Трамп прокоментував стрілянину біля гольф-клубу

16 вересня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:

Колишній голова Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп прокоментував стрілянину біля його гольф-клубу. Політик заявив, що він нічого не боїться і ніщо його не зупинить продовжити участь у президентських перегонах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує CNN.

Повторний замах на Трампа: з'явилася реакція республіканця

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Поруч зі мною були чутні постріли. Перш ніж чутки почнуть виходити з-під контролю, я хотів би, щоб ви почули це першими: Я в безпеці і здоровий! Ніщо мене не зупинить. Я ніколи не здамся. Я завжди любитиму вас. за те, що ви мене підтримуєте", — йдеться у заяві Дональда Трампа.

Зазначимо, у ФБР ідентифікували підозрюваного у справі про другу спробу замаху на життя кандидата у президенти США Дональда Трампа як 58-річного Райана Рута. У минулому – вісім арештів, ймовірно, за незначні правопорушення. Райан Уеслі Рут висловлював у соцмережах підтримку Україні після повномасштабного вторгнення Росії.

ЗМІ у цій інформації посилається на три джерела у правоохоронних органах. Спеціальна група Конгресу з розслідування першої спроби вбивства Дональда Трампа вимагає брифінгу із Секретною службою після недільного інциденту у гольф-клубі Трампа у Флориді.

За словами джерел, представники розвідки США нещодавно поінформували представників кампанії Трампа про нові сигнали того, що Іран планує посилити напади на колишнього президента та його оточення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вибори в США: кому Трамп вже загрожує судом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вибори у США: хто тепер попереду у національному опитуванні The New York Times.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини