Головна Новини Світ США США відправляють бомбардувальники на Близький Схід, щоб захистити американців - Пентагон
commentss НОВИНИ Всі новини

США відправляють бомбардувальники на Близький Схід, щоб захистити американців - Пентагон

Мета місії - утримати Іран від нападів на війська Сполучених Штатів на Близькому Сході

10 грудня 2020, 17:31
Поділіться публікацією:

У четвер два американських бомбардувальника B-52 виконали "місію для демонстрації сили" в Перській затоці, мета якої, за словами військових, була спрямована на те, щоб утримати Іран від нападів на війська Сполучених Штатів на Близькому Сході на тлі зростаючої напруженості між двома країнами. Про це пише The New York Times.

США відправляють бомбардувальники на Близький Схід, щоб захистити американців - Пентагон

Авианосец ВМС США

36-годинний політ цих громіздких бойових літаків туди й назад з бази ВПС Барксдейл в Луїзіані став другим випадком за три тижні, коли бомбардувальники ВПС зробили далекі польоти поблизу іранського повітряного простору. Сполучені Штати періодично проводять такі швидкі демонстраційні місії на Близькому Сході й в Азії, щоб підкреслити американську військово-повітряну міць перед союзниками й противниками. Як зазначило видання, дві місії протягом одного місяця — це незвично.

Нагадаємо, Китай заявив у четвер, 10 грудня, що скасує безвізовий в'їзд для власників дипломатичних паспортів США, які відвідують Гонконг і Макао, після того як Сполучені Штати ввели фінансові санкції й заборону на поїздки для десятка китайських чиновників.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що YouTube видалить всі нові відео, в яких стверджується, що президент Дональд Трамп програв вибори в США Джозефу Байдену через шахрайство або помилки, повідомив в середу у своєму блозі YouTube.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини