Головна Новини Світ США Які проблеми чекають на Трампа після виправдання в процесі щодо імпічменту
commentss НОВИНИ Всі новини

Які проблеми чекають на Трампа після виправдання в процесі щодо імпічменту

В екс-президента США залишилося багато юридичних проблем

15 лютого 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Сенат США виправдав 45-го президента Дональда Трампа в другому історичному процесі щодо імпічменту. Попри цю перемогу політика, в нього залишилося багато юридичних проблем. Лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл підкреслив, що для екс-президента все тільки починається. Про це повідомляє видання Financial Times.

Які проблеми чекають на Трампа після виправдання в процесі щодо імпічменту

Виправдання Трампа: які проблеми надалі можуть чекати на політика. Фото: republic.ru

На думку сенаторів-республіканців, колишні президенти не застраховані від відповідальності. Тож зовсім скоро Трампу можуть загрожувати судові звинувачення щодо штурму Капітолію шостого січня.

Окрім того, деякі юристи зазначають, що проти Трампа вже ведеться кримінальне розслідування на Манхеттені. Проблеми пов'язані з фінансовими операціями в його компанії.

До того ж організація "Громадяни за відповідальність і етику" подала кримінальну скаргу через телефонний дзвінок Трампа державному секретарю штату Джорджія Бреду Раффенспергеру. Під час розмови Трамп вимагав від секретаря аби той будь-яким способом знайшов певну кількість голосів, щоб здобути перемогу на президентських виборах.

Попри всі скандали, експерти зазначають, що довести вину Трампа буде складно.

Нагадуємо, що новий президент Сполучених штатів Америки Джо Байден має намір переглянути закони про покупку, реєстрації та носіння зброї. Відзначається, що заяву Байдена зроблено в річницю стрільби в старшій школі в місті Паркленд, штат Флорида, у 2018 році. Тоді загинули 14 учнів і три вчителі.

Також сайт "Коментарі" висвітлював думки експертів щодо виправдання екс-президента Дональда Трампа. Про що говорить прийняте рішення і реакція сторін? Як можуть події розвиватися далі? Відповіді на ці та інші питання читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини