Головна Новини Світ США Трамп закликав американців не вдаватися до насильства
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп закликав американців не вдаватися до насильства

Дональд Трамп також попросив всіх американців приєднатися до нього і забезпечити мирний перехід його президентських повноважень до Джо Байдену

13 січня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Глава овального кабінету Дональд Трамп закликав жителів своєї країни не вдаватися до насильства. Він закликав американців допомогти знизити напруженість і забезпечити спокій в країні.

Трамп закликав американців не вдаватися до насильства

Дональд Трамп. Фото: rbc.ua

Про це повідомляє телеканал Fox News.

"У світлі повідомлень про нові демонстрації я закликаю не допускати ніякого насильства, порушення закону і вандалізму. Я закликаю всіх американців допомогти знизити напруженість і забезпечити спокій", — заявив він.

Нагадаємо, минулого тижня акція протесту прихильників 45-го президента США Дональда Трампа переросла в безлади і прорив в Капітолій. Під час заворушень правоохоронці виявили дві саморобні бомби, одну з них — поблизу офісу Республіканської партії.

У Вашингтоні (США) на тлі дебатів у Палаті представників Конгресу США про винесення імпічменту Дональда Трампа під Капітолієм проходить протест супротивників діючого президента. Люди протестували також проти республіканців у Конгресі, які не хочуть голосувати за імпічмент Трампа.

Мітингувальники також пропонували не тільки оголосити президенту імпічмент, але і заарештувати його.

Нагадаємо, Влада Нью-Йорка вирішили розірвати всі ділові та фінансові проекти з компанією глави овального кабінету Дональда Трампа через його причетність до безладів в Капітолії. Як вважає мер, через протести загинуло п'ять осіб і вина в цьому лежить на Дональда Трампа, який відмовився згідно з конституцією США передати владу новообраному президенту Джо Байдену. Відзначається, що адміністрація міста збирається розірвати всі контракти з The Trump Organization, яка володіє каруселлю в Центральному парку, льодовим катком Ласкер-Рінк і полями для гри в гольф в парку Ferry Point.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини