Головна Новини Світ США У Конгресі США представлять новий законопроєкт щодо допомоги Україні, який може підтримати Джонсон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конгресі США представлять новий законопроєкт щодо допомоги Україні, який може підтримати Джонсон

Є велика ймовірність, що спікер Палати представників Джонсон ініціативу підтримає

7 березня 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

У другій половині березня у Конгресі США можуть подати альтернативний законопроєкт щодо фінансування допомоги Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив кореспондент "CNN" Ману Раджу.

У Конгресі США представлять новий законопроєкт щодо допомоги Україні, який може підтримати Джонсон

Конгрес США. Фото: з відкритих джерел

"Керівник комітету Палати представників із закордонних справ Майкл Маккол, який працює над пакетом іноземної допомоги з грошима для України та кордоном, сьогодні висловив упевненість, що законопроєкт буде розглянуто після того, як 22 березня буде завершено державне фінансування", – написав журналісти у соцмережі Х .

Цей законопроєкт має стати альтернативою документу, який раніше узгодив американський Сенат. Проте спікер Палати представників Майк Джонсон на голосування його так і не виніс.

Водночас, за словами Маккола, спікер Палати представників Джонсон, з дуже великою ймовірністю, підтримає нову ініціативу.

Зазначимо, Адміністрація президента Джо Байдена задумалася про залучення близько 200 мільйонів доларів із фінансування армії США, щоб надати Україні негайну підтримку. Про це пише "Bloomberg".

У матеріалі йдеться про те, що фінансування може бути використане для оплати критично важливої зброї, боєприпасів та іншого обладнання. На даний момент Україна стикається з нестачею артилерії, а російські війська в останні тижні досягли невеликих територіальних завоювань.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що показав "супервівторок" у США: чи зміниться ситуація з наданням допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло, які зміни відбуваються всередині НАТО: чи потрібна Україні допомога військ Альянсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини