Головна Новини Світ США У США невідомий розстріляв пацієнтів клініки
commentss НОВИНИ Всі новини

У США невідомий розстріляв пацієнтів клініки

Повідомляється про велику кількість постраждалих під час стрілянини в США

10 лютого 2021, 06:36
Поділіться публікацією:

У Буфало, штат Міннесота, чоловік влаштував бійню в клініці Allina Health Care Clinic. Він відкрив безладну стрілянину в приміщенні клініки, повідомляє телеканал ABC News. В ході стрілянини постраждали люди, в різних джерелах їх число коливається від 5 до 1 людина. Офіційно підтверджено, що троє потерпілих перебувають у важкому стані.

У США невідомий розстріляв пацієнтів клініки

Стрільба (фото з відкритих джерел)

За останньою інформацією після безладної стрілянини невідомий підірвав в будівлі клініки вибухівку. В ході проведеної спецоперації злочинець був затриманий. На цю мить в інтересах слідства його особистість і мотиви не розкриваються. За версією експертів, нападник мав психічний розлад.

Відомо також, що в клініку доставив шість коробок з кров'ю для допомоги жертвам теракту.

Нагадаємо, британська поліція була викликана на місце події близько 21:45 за місцевим часом в понеділок. Місце злочину оточене. Ніяких арештів не проводилося, і за фактом інциденту розпочато розслідування. Поліція Англії шукає свідків і просить звертатися до довідкової служби. Подробиці інциденту в Лондоні поки не повідомляються.

Як повідомлялось раніше, учень приватної школи Англії, який змінив стать, задушив свою матір і наніс їй 118 ножових поранень, перш ніж зробити лякаючий дзвінок в службу 999, щоб сказати поліції: "Принесіть сумку для трупів". Поліцейський, який заарештував Томпсона в будинку в Хемблдоне, графство Хемпшир, сказав, що підліток був "надзвичайно спокійним і стриманим" і "здавалося, що його більше турбує його кішка". Хлопця знайшли мертвим всього за чотири дні до того, як він повинен був постати перед судом за звинуваченням у вбивстві своєї матері.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини