Головна Новини Світ США У США заявили про тривожну ситуацію щодо майбутнього України у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявили про тривожну ситуацію щодо майбутнього України у війні

Американський генерал Крістофер Каволі, вважає, що Росія невдовзі перевершить Україну в 10 разів за кількістю артилерійських ударів, що наблизить Кремль до перемоги. Військовий говорить, що ситуацію може врятувати США.

11 квітня 2024, 08:55 comments1011
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач збройних сил НАТО в Європі генерал США Крістофер Каволі заявив, що без допомоги Сполучених Штатів Україна програє війну проти Росії. За його словами, цього року, все залежить від США. 

У США заявили про тривожну ситуацію щодо майбутнього України у війні

Генерал США Крістофер Каволі. Фото з відкритих джерел

На слуханнях Комітету Палати представників Конгресу США з питань збройних сил виступив генерал Крістофер Каволі та пояснив, чому потрібно надати допомогу Україні. За його словами, без США Україна не може збільшити перевагу у артилерійських снарядах проти Росії.

"Їх зараз російська сторона відстрілює п'ять на один. Тож росіяни випускають по українцях у п’ять разів більше артилерійських снарядів, ніж українці здатні відповісти", — сказав Каволі та додав, що ця перевага росіян невдовзі буде 10 до 1.

Командувач збройних сил НАТО в Європі прямо говорить, що за такої ситуації Україна може програти у війні.

"Якщо одна сторона може стріляти, а інша сторона не може стріляти у відповідь, сторона, яка не може стріляти у відповідь, програє. Отже, ставки дуже високі. Цього року вони справді залежать від нас. І без нашої підтримки, вони не зможуть перемогти", — наголосив Каволі.

Нагадаємо, що Конгрес США з жовтня минулого року не може ухвалити пакет допомоги Україні через внутрішньополітичні розбіжності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США зробили попередження Китаю щодо співпраці з Росією, яка допомагає Кремлю вести війну в Україні.. В Пекіні одразу відреагували на погрози Вашингтону.

Також "Коментарі" писали, що Інститут вивчення війни пояснив, чому Росія постійно та активно погрожує НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини