Головна Новини Світ США У столиці Афганістану біля будівлі школи пролунав вибух: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Афганістану біля будівлі школи пролунав вибух: є постраждалі

За попередніми даними, у Кабулі вибухнула міна

30 листопада 2021, 16:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Афганістані пролунав вибух. Про це пише видання "Кореспондент".

У столиці Афганістану біля будівлі школи пролунав вибух: є постраждалі

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент трапився сьогодні, 30 листопада, в афганській столиці — місті Кабул. Повідомляється, що на проспекті Дар-уль-Аман пролунав вибух. Згідно з інформацією очевидців, внаслідок пригоди постраждали щонайменше п'ять осіб. До поранених входять і представники "Талібану".

У матеріалі зазначається, що вибух стався неподалік будівлі школи. За попередніми даними, вибухнула міна, яку заклали біля дороги.

Афганські правоохоронці підтвердили факт вибуху. За їхніми словами, внаслідок інциденту ніхто не отримав смертельних поранень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що у США чоловік загинув під час сімейного застілля. Співробітники правоохоронних органів встановили, що у цей час у вікно потерпілого влетіла шалена куля. Чоловік отримав серйозне поранення та помер на місці від отриманих травм. Громадяни, які живуть по сусідству, розповіли, що чули гучні звуки пострілів. За підозрою у стрільбі розшукується 19-річний місцевий мешканець. Проводиться розслідування. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Іспанії сильні дощі та снігопади призвели до утворення масштабних повеней. Місцеві річки виходять із берегів. Стрімкі потоки води зносять на своєму шляху. Багато вулиць міст виявилися затопленими. Місто Бальбао має проблеми з електрикою. У районах Іспанії, що постраждали від стихії, призупинено рух залізничного транспорту. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини