Головна Новини Світ Решта світу Ще одна країна впоралася з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна впоралася з коронавірусом

Одна з тихоокеанських країн оголосила про подолання пандемії коронавірусу, але мешканці просять владу не скасовувати комендантську годину

5 червня 2020, 15:26 comments1495
Поділіться публікацією:

Тихоокеанська країна Фіджі заявила, що поборола коронавірус. Про це повідомив в Twitter прем'єр-міністр республіки Френк Баінімарама.

Ще одна країна впоралася з коронавірусом

Так, на Фіджі одужав останній з хворих COVID-19. При цьому, в уряді вказали на зростання кількості тестувань. Однак протягом останніх 45 днів нових випадків інфікування не зафіксували.

У коментарях під публікацією жителі пораділи новині, проте попросили не скасовувати комендантську годину, яка була введена для боротьби з епідемією. Таке прохання користувачі обумовили тим, що за останній період в країні значно знизився рівень злочинності, зокрема, стало менше нічних грабежів. Один з жителів написав, що "ще ніколи не відчував себе в більшій безпеці з початку комендантської години".

Додамо, що перший випадок коронавірусу був у країні в березні, всього ж тут захворіло 18 осіб при населенні близько 900 тис. Проте варто відзначити, що в тихоокеанському регіоні був великий ризик поширення інфекції, оскільки він не має добре розвиненої системи охорони здоров'я.

Нагадаємо, до цього про подолання коронавірусу заявили Камбоджа, Словенія, Маврикій.

Раніше стало відомо, за якими правилами будуть літати літаки в умовах пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини