Головна Новини Світ США Американці святкують День незалежності своєї країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці святкують День незалежності своєї країни

У зв'язку з пандемією багато святкових заходів було скасовано, а інші зазнали змін

4 липня 2020, 20:52 comments1412
Поділіться публікацією:

У США проходять заходи, пов'язані з відзначенням Дня Незалежності країни. Особливостями свята в цьому році є скасування більшості традиційних заходів або їх переведення в режим онлайн. Так відбувається через пандемію вірусу COVID-19, яка не припиняється. Про це повідомляє ВВС.

Американці святкують День незалежності своєї країни

Для американців День Незалежності є приводом для масових гулянь. Паради, публічні феєрверки і великі громадські збори є головними атрибутами проведення свята.

В цьому році через тривалий карантин деякими традиціями довелося знехтувати, а деякі змінили свою форму. Наприклад, були повністю скасовані святкові паради. Але от відмовлятися від феєрверків американці не мають наміру. Тим не менш, запускати їх будуть таємно, без оголошення місця, щоб уникнути скупчення людей. У Нью-Йорку знамените Феєрверк-шоу Мейсі будуть проводити протягом декількох ночей, не називаючи місця і часу. Кожне шоу триватиме лише п'ять хвилин.

Більшість святкових подій — концерти, виставки, вечірки — будуть транслюватися онлайн, тому американці можуть безпечно спостерігати за ними вдома.

4 липня 1776 року Другим Континентальним конгресом, який проходив у Філадельфії, була прийнята Декларація незалежності США, яка проголошувала відділення тринадцяти північноамериканських колоній від Великої Британії. Після декількох інших знаменних подій, які за збігом обставин також припадали на 4 липня, цей день було проголошено Днем незалежності США.

Як повідомляло видання "Коментарі", на кордоні США і Мексики побудують віртуальну стіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини