Головна Новини Світ США Культова рок-група The Rolling Stones готова подати до суду на Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Культова рок-група The Rolling Stones готова подати до суду на Трампа

Учасники групи The Rolling Stones обурені тим, що президент США Дональд Трамп без дозволу використав їх пісню "You can't Always Get What You Want" у своїй передвиборчій кампанії

28 червня 2020, 18:57 comments2338
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома музична група The Rolling Stones заявила, що готова подати позов проти президента США Дональда Трампа за порушення ліцензійного права у своїй передвиборній кампанії, де він використав без дозволу хіт "You can't Always Get What You Want". Про це повідомляє видання Deadline, посилаючись на заяву рок-колективу.

Культова рок-група The Rolling Stones готова подати до суду на Трампа

Відзначається, що попередньо лідер групи Мік Джаггер через свого продюсера звернувся до американського лідера з вимогою не використовувати пісні групи, не отримавши відповідного дозволу.

"Оскільки неодноразові звернення до Дональду Трампу ні до чого не привели, The Rolling Stones вдається до подальших заходів з метою заборонити йому використовувати пісні групи в будь-яких подальших політичних заходах", — зазначено в повідомленні.

При цьому компанія, яка випускає платівки The Rolling Stones, заявила, що цей вчинок Трампа є прямим порушенням ліцензійної права.

"Якщо Дональд Трамп не буде враховувати ексклюзивний характер угоди і продовжить використовувати пісні Rolling Stones, то його чекає судовий позов у справі про порушення заборони і використання музики без відповідної ліцензії", — підкреслюється в заяві.

Пісня "You can't Always Get What You Want" звучала під час передвиборної акції Дональда Трампа у місті Талса штату Оклахома під час карантину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишня дружина Елтона Джона подала судовий позов проти музиканта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини