Головна Новини Світ Африка Ісламісти лінчували понад 100 мирних жителів в Африці - ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Ісламісти лінчували понад 100 мирних жителів в Африці - ООН

Цей напад є одним з найкривавіших в регіоні за всю історію

29 листопада 2020, 18:25
Поділіться публікацією:

Щонайменше 110 мирних жителів були вбиті в суботу членами "Боко Харам" в селі на північному сході Нігерії, згідно з доповіддю Організації Об'єднаних Націй. Відзначено, що цей напад є одним з найкривавіших в регіоні за всю історію.

Ісламісти лінчували понад 100 мирних жителів в Африці - ООН

Фото: похороны мирных жителей в Нигерии (Le Figaro)

"28 листопада, вдень, озброєні люди прибули на мотоциклах і зробили жорстокий напад на чоловіків і жінок, які працюють на полях в Кошобе", — сказав у неділю координатор гуманітарної допомоги Кошобе ООН в Нігерії, Едвард Каллон.

"Щонайменше 110 мирних жителів були холоднокровно вбиті", — додав він.

У прес-релізі ООН згадується джихадистське угруповання "Боко харам", яке понад десять років нападає на людей в цьому регіоні й контролює частину території.

Нагадаємо, ісламістські бойовики обезголовили понад 50 людей перед тим, як розчленувати їх тіла в ході нападу в Мозамбіку. Злочинці також викрали кілька жінок. Серед убитих були знайдені останки як мінімум 15 хлопчиків, які брали участь в церемонії ініціації чоловіків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що багато французів влаштовують акти вандалізму на тлі погіршення відносин з ісламськими країнами, введення нового закону, який називають расистським, і посилення контролю всередині країни після недавніх терактів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини