Головна Новини Світ Беларусь Росія продовжує тиснути на Лукашенка. Соратник президента Білорусі в лікарні, а Шойгу в Мінську
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує тиснути на Лукашенка. Соратник президента Білорусі в лікарні, а Шойгу в Мінську

Сергій Шойгу приїхав в Білорусь і зустрівся з Олександром Лукашенком, ця зустріч пройшла на фоні того, що соратник президента Білорусі потрапив у лікарню, а кілька днів тому помер міністр закордонних справ Макей.

3 грудня 2022, 19:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час візиту до Білорусі зустрівся з Лукашенком та міністром оборони Білорусі Віктором Хрєніним. Кремлівські політики продовжують тиснути на Олександра Лукашенка, аби армія Білорусі почала активні військові дії в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на білоруські ЗМІ.

Росія продовжує тиснути на Лукашенка. Соратник президента Білорусі в лікарні, а Шойгу в Мінську

Президент Білорусі та міністр оборони Росії. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі Лукашенко заявив міністру оборони Росії, що Білорусь готова відбивати будь-які напади на її територію.

"Мушу сказати, що ми серйозно до цього підійшли. І наші, і ваші офіцери готують хлопців. І білоруських, і росіян готують. Для того, щоб у разі потреби перші ряди наші — захисники Союзної держави змогли відбити будь-яку агресію", — говорить білоруський диктатор.

Окрім того, президент Білорусі зазначив, що ніхто не хотів війни і конфліктів з НАТО.

"Ні ви, ні ми війни не хотіли і не хочемо", — заявив Олександр Лукашенко.

Президент Білорусі знову звинуватив Захід та Україну в тому, що війна досі триває.

Цікаво, що Шойгу зустрівся з Лукашенком на фоні того, що соратник Лукашенка голова верховного суду Валентин Сукало потрапив в лікарні. Це виглядає доволі підозріло після смерті міністра закордонних справ Білорусі Макея.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про хитрий план Лукашенка. Президент Білорусі не хоче відправляти свою армію в Україну та створює інформаційні приводи, аби вона залишилась в країні.

Також "Коментарі" писали про радикальне рішення, яке прийняв Кремль. Путін хоче ліквідувати Лукашенка і таким чином об'єднати білоруську армію з російською.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини