Головна Новини Світ Беларусь В мережу потрапило фото документа, де зазначається, що Лукашенко агент КДБ
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережу потрапило фото документа, де зазначається, що Лукашенко агент КДБ

Лукашенко перед тим як став президентом Білорусі був завербований російськими службами Комітету державної безпеки (КДБ).

7 грудня 2022, 20:56 comments2169
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В оприлюдненому документі співробітник КДБ створили характеристику завербованого Олександра Лукашенка. В тексті зазначено, що агент має позивний "Валет". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на проєкт Inform Napalm.

В мережу потрапило фото документа, де зазначається, що Лукашенко агент КДБ

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Оприлюднений документ датований 7 жовтня 1987 року. В характеристиці зазначено, що "Валет" є товариською людиною та легко входить у довіру. Далі в документі зазначено, що Лукашенко має зв’язки з партійцями та членами міжнародних делегацій. Відмічено, що майбутній президент Білорусі слідкує за політичними справами в країні та світі.

Окрім позитивних та нейтральних характеристик у документі повідомляють про хитрість Лукашенка.

"Відзначається надмірна хитрість "Валета", прихильність до інтриг і спрага до влади", — пишуть у звіті про Олександра Лукашенка.

У звіті наголошують, що під час роботи з "Валетом" треба бути обережним, адже Лукашенко кілька разів використовував зв’язки КДБ для своїх особистих цілей. Згадують, що Лукашенко використовував своє службове становище для відносин з жінками, включно з неповнолітніми.

Переглянути усю характеристику про президента Білорусі, який і 1987 році був завербований КДБ можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко має хитрий план для Путіна, щоб не вводити білоруські війська в Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що на президента Білорусі все більше тисне керівництво Кремля. Одним з таких моментів став приїзд міністра оборони Росії Шойгу в Білорусь та смерть одного з білоруських чиновників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини