Головна Новини Світ Китай У Китаї в захваті від нападу на Трампа (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї в захваті від нападу на Трампа (ВІДЕО)

У китайських соціальних мережах розповсюджуються анімовані відео головна тема яких напад на Дональда Трампа.

16 липня 2024, 12:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Після нападу на кандидата в президенти США Дональда Трампа у Китаї почали продавати не лише сувеніри з американським політиком, а й створювати анімаційні ролики, які активно поширюються в китайських соціальних мережах.

У Китаї в захваті від нападу на Трампа (ВІДЕО)

Кадр з анімованого відео про напад на Трампа

Китайські художники відреагували на стрілянину в Америці, де ледь не був убитий один з головних  кандидатів в президенти США Дональд Трамп. У китайських соціальних мережах, зокрема на платформі Weibo поширились відео, які обігрують ситуацію з нападом на Трампа.

Нижче можна переглянути один з подібних відео на якому зображено Дональда Трампа, стрільця Томаса Метью Крукса та "духа Америки", який рятує колишнього президента США від пострілу.

Нагадаємо, що 13 липня на передвиборчому мітингу у штаті Пенсильванія пролунало кілька пострілів під час виступу Дональда Трампа. В ході інциденту одна особа загинула, Трамп отримав поранення вуха, а стрільця було вбито Секретною службою.

На інцидент зі спробою замаху на Трампа відреагували світові лідери, які засудили стрілянину в США. Крім того, президент України Володимир Зеленський зазначив, що "такому насильству немає виправдань" у будь-якому куточку світу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп розповів, що його врятувало від смерті. За словами колишнього президента США під час пострілу він повернув голову, щоб розгледіти плакат про мігрантів. Трамп вважає, що він мав бути мертвим, однак щасливий випадок або Бог врятував йому життя.

Також "Коментарі" писали про те, що стрілець у Трампа Томас Метью Крукс знявся у рекламі найбільшої інвестиційної компанії світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини