Головна Новини Світ Близький Схід Новий локдаун: Грузія вводить комендантську годину і закриває магазини
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий локдаун: Грузія вводить комендантську годину і закриває магазини

Всі ресторани, кафе, відкриті ринки, торгові центри, басейни і тренажерні зали будуть закриті на два місяці

26 листопада 2020, 13:36
Поділіться публікацією:

Грузія вводить додаткові обмеження для стримування поширення коронавірусу: комендантська година, закриття більшості магазинів, ресторанів, басейнів і тренажерних залів, обмеження руху транспорту і заборона на спортивні та культурні заходи.

Новий локдаун: Грузія вводить комендантську годину і закриває магазини

Фото: из открытых источников

Прем'єр-міністр країни Георгій Гахар заявив в четвер, що нові заходи набудуть чинності в суботу і триватимуть до 31 січня. Обмеження будуть тимчасово ослаблені з 24 грудня по 3 січня і з 6-7 січня.

Він сказав, що комендантську годину буде подовжено по всій країні, а не тільки в великих містах. Вона розпочнеться на годину раніше, о 22:00, і триватиме до 5:00. Всі ресторани, кафе, відкриті ринки, торгові центри, басейни й тренажерні зали будуть закриті на два місяці, хоча залишаються дозволеними послуги доставки їжі, в'їзду і виїзду.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з сьогодні, 26 листопада, прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс підтвердив, що гірськолижні курорти в країні залишаться закритими. Крім того, сьогодні Німеччина зажадала від ЄС повністю заборонити гірськолижний відпочинок через пандемію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини