Головна Новини Світ Росія Штаб Навального заявив про підготовку нових акцій протесту
commentss НОВИНИ Всі новини

Штаб Навального заявив про підготовку нових акцій протесту

Дати акцій на підтримку політика не вказані

4 березня 2021, 12:16
Поділіться публікацією:

Штаб опозиціонера Олексія Навального анонсував нові протестні акції на вулицях Росії на підтримку ув'язненого політика, проте конкретики в повідомленні не наводиться. Про це повідомляє видання ZnaK.

Штаб Навального заявив про підготовку нових акцій протесту

Олексій Навальний - фото з відкритих джерел

"Наступну акцію за свободу Навального ми обіцяли провести навесні. Настав березень, а значить, нам треба поквапитися. Прямо зараз всі штаби активно готуються до нових масових акцій, про які ми зовсім скоро розповімо. Наш наступний удар по Путіну повинен бути ще сильніше минулих" , — заявили в штабі.

Нагадаємо, що в кінці січня в Росії пройшли масштабні протести прихильників Навального і не менш масштабні затримання їх учасників. Перші акції протесту пройшли в східних регіонах Росії — Хабаровську, Владивостоку і Петропавловську-Камчатському. Згодом хвиля протестів поширилася на всю територію країни. Загальна кількість міст, які повстали проти режиму — 93. Експерти проаналізували результати акцій і дали свій прогноз на подальший розвиток подій — як всередині РФ, так і по реакції Заходу.

Напередодні також стало відомо, що Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) зажадав від Кремля негайно звільнити опозиційного політика Олексія Навального. Однак в Московському суді заявили, що ЄСПЛ не є вищим судом для Російської Федерації і не має права давати якісь поради і вказівки. У зв'язку з цим ЄС і США вирішили підготувати санкції проти Кремля. Експерти розповіли виданню "Коментарі" , наскільки ефективними будуть ці обмеження щодо Російської Федерації і до яких наслідків вони можуть привести.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини