Головна Новини Світ США Путін знову погрожує НАТО ядерною війною: у США відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову погрожує НАТО ядерною війною: у США відреагували

У США дали зрозуміти, що ядерні погрози Кремля – це просто пропаганда

5 березня 2024, 08:28 comments21139
Поділіться публікацією:

Росія не збирається застосовувати ядерну зброю, незважаючи на нещодавні погрози диктатора Володимира Путіна на адресу НАТО. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив спікер Державного департаменту США Метью Міллер.

Путін знову погрожує НАТО ядерною війною: у США відреагували

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Дипломат вважає, що подібна риторика "безвідповідальна та недоречна для ядерної держави і несумісна з тим, як будь-яка ядерна держава має публічно говорити про використання такої зброї".

Він зазначив, що США не вбачають причини змінювати позицію своїх ядерних сил.

"І я б просто зазначив, як я завжди наголошую, як ясно дав зрозуміти президент, ми не відправляємо солдатів в Україну", — заявив Міллер.

Зазначимо, що раніше також у НАТО відреагували на ядерні загрози Володимира Путіна. Заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане заявив, що заява президента РФ Володимира Путіна про готовність застосування ядерної зброї у разі відправлення військ НАТО до України є черговим "психологічним залякуванням", яке не варто сприймати всерйоз.

Водночас, очікувано стримано на ядерні погрози російського диктатора відреагував Пекін. У Міністерстві закордонних справ КНР зазначили, що в ядерній війні не буде переможців, Китай закликає усі сторони зберігати стриманість. У Китаї наголосили, що необхідно працювати разом для зниження напруженості та стратегічних ризиків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Китай запропонував найбільшим ядерним державам укласти угоду: у чому її особливість.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пішли погрози: Путін розповів, що буде, якщо в Україну відправлять війська з країн НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини