Головна Новини Світ США Трамп закликав до найсуворішого покарання за підпал прапора США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп закликав до найсуворішого покарання за підпал прапора США

Президент США Дональд Трамп впевнений, що осквернення державного прапора - це кримінальний злочин, за який винний повинен бути закритий у в'язниці

22 червня 2020, 13:45
Поділіться публікацією:

Американський президент Дональд Трамп різко засуджує прояви вандалізму і осквернення державної символіки США. Він вважає, що за подібне порушення, винний повинен нести кримінальну відповідальність, аж до тюремного ув'язнення. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на заяву глави Білого Дому у Вашингтоні під час передвиборчого мітингу.

Трамп закликав до найсуворішого покарання за підпал прапора США

Дональд Трамп висловив свою позицію у світлі масових протестів і заворушень в зв'язку з убивством чорношкірого американця Джорджа Флойда, в результаті чого натовпу протестувальників почали трощити  пам'ятники і знищувати державну символіку США, як, на їхню думку символізує багатовікову політику рабоволодіння.  Президент підкреслив, що парламенту необхідно розробити законопроект, який буде засуджувати вандалів до року ув'язнення в тюрмі.

"Знавісніла натовп допускає акти вандалізму щодо нашої історії, паплюжить наші прекрасні пам'ятники, звалює наші статуї, вимагаючи карати і переслідувати будь-кого, хто не відповідає їх розуміння абсолютного і тотального контролю. Ми не приймаємо. Ми повинні розробити законопроект, згідно з яким покаранням за спалення американського прапора буде  рік тюремного ув'язнення", — сказав Трамп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп закликав суворо карати осквернителів пам'яток в ході протестів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини