Головна Новини Світ Китай У Китаї коронавірус виявили в заморожених продуктах - Reuters
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї коронавірус виявили в заморожених продуктах - Reuters

Сліди коронавірусу виявили на упаковках заморожених продуктів з Бразилії і Еквадору

14 серпня 2020, 07:46 comments1646
Поділіться публікацією:

Сліди коронавірусу в Китаї знайшли в заморожених продуктах. Партії їжі привезли з двох різних країн — Бразилії та Еквадору. Про це пише Reuters, посилаючись на місцеву владу.

У Китаї коронавірус виявили в заморожених продуктах - Reuters

Креветки. Фото: womans.ws

Відразу у двох китайських містах заявили про те, що виявили COVID-19 в заморожених продуктах. Першими на сполох забили в Шеньчжені. З Бразилії туди привезли курячі крильця. Вірус знаходився на зовнішній упаковці товару. Після цього тести на коронавірус зобов'язали здати всіх, хто контактував з партією бразильського м'яса. Результати у всіх працівників були негативні.

У компанії Aurora, яка відправила до Китаю партію з вірусом, заявили, що офіційної скарги не отримували, але роблять все можливе, щоб зупинити інфекцію.

Ще одна партія продуктів зі слідами коронавірусу в Китай прибула з Еквадору. Інфекцію також виявили на упаковці. Цього разу це була пакування з креветками. Їх привезли в місто Сіань.

Коронавірус здатний жити протягом двох років, якщо температура не опускається нижче -20 градусів за Цельсієм, пише видання. Але слід зауважити, що в Управлінні з санітарного нагляду за якістю продуктів США раніше повідомили — доказів того, що люди можуть заразитися COVID-19 через їжу або упакування продуктів, на цей момент немає.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що напередодні в Україні зафіксували новий рекорд за кількістю нових випадків коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини