Головна Новини Світ Росія Як у казці про Білосніжку: російський ритуальний сервіс буде робити скляні труни для померлих від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Як у казці про Білосніжку: російський ритуальний сервіс буде робити скляні труни для померлих від COVID-19

Автори ідеї вважають, що це дозволить рідним нормально попрощатися з покійним

14 листопада 2020, 18:02 comments1160
Поділіться публікацією:

Російський державний ритуальний сервіс запропонував робити труни зі скляною кришкою для померлих від коронавірусу. Автори ідеї вважають, що це дозволить рідним нормально попрощатися з покійним.

Як у казці про Білосніжку: російський ритуальний сервіс буде робити скляні труни для померлих від COVID-19

Нагадаємо, на даний момент померлих від коронавірусної хвороби ховають в поліетиленових герметичних мішках для того, щоб уникнути розповсюдження вірусу від покійного. Як правило, рідні та близькі не мають можливості ні візуально, ні тим більше тактильно попрощатися з небіжчиком, що призводить до стресів і почуття провини.

Водночас Всесвітня організація охорони здоров'я не дає чітких рекомендацій щодо поховання загиблих від даної інфекції, але підкреслює, що торкатися до небіжчика не варто і прощання повинно відбуватися на відстані.

Як у казці про Білосніжку: російський ритуальний сервіс буде робити скляні труни для померлих від COVID-19 - фото 2

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України вкотре закликало українців не нехтувати правилами карантину. На цей раз до протидії з коронавірусом залучали за допомогою відеоролика, опублікованого в Telegram-каналі міністерства. Соціальна реклама проти COVID-19 в ході сюжету показує, як замість людей, які займаються повсякденними справами — відвідують спортзал, їдуть в громадському транспорті або працюють — залишаються тільки надгробки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини