Головна Новини Світ Росія Єфремов постригся налисо, але не для ролі: в СІЗО розповіли, в яких умовах живе російський актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремов постригся налисо, але не для ролі: в СІЗО розповіли, в яких умовах живе російський актор

За словами співробітника слідчого ізолятора. Михайло Єфремов знаходиться в досить комфортабельних умовах

21 вересня 2020, 14:46 comments1265
Поділіться публікацією:

Єфремов постригся налисо, але не для ролі: в СІЗО розповіли, в яких умовах живе російський актор

Заслужений актор Росії Михайло Єфремов, який, згідно з вироком суду, буде перебувати вісім років у в'язниці, зараз знаходиться в Московському СІЗО і чекає апеляції. Про умови, в яких живе актор, розповів один зі співробітників ізолятора, передає телеграм-канал RT.

Так, укладений живе в камері з двома сусідами, які взяли його досить приязно. Попри те, що обидва співкамерники не курять, вони нормально сприймають згубну звичку актора та уживаються з цим недоліком.

"Тим більше, що в камері є вентилятор і це дозволяє провітрювати приміщення. Також у них є невеликий холодильник і електрочайник", — зазначено в повідомленні.

Цікаво, що Єфремов приміряв на себе і відповідний тюремний дрес-код:  підстригся налисо.

"Михайло Єфремов в ізолятор був доставлений з пишною шевелюрою, а сьогодні ми побачили його постриженим під машинку, практично наголо", — зазначило джерело.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Єфремов не буде відбувати основний термін в суворих російських в'язницях — творчій людині знайдуть умови більш відповідні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини