Головна Новини Світ Росія У Росії поліцейський став коліном на шию жінки при затриманні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії поліцейський став коліном на шию жінки при затриманні

В Сургуті після затримання проти поліцейських почали перевірку

10 червня 2020, 18:12 comments1603
Поділіться публікацією:








У вівторок, 9 червня, в російському Сургуті поліція затримала двох жінок за порушення режиму ізоляції в Ханти-Мансійському автономному окрузі. Під час затримання поліцейські використовували силу, а один поліцейський під час затримання поставив коліно на шию жінки. Про це повідомили в російському виданні Медуза.

У Росії поліцейський став коліном на шию жінки при затриманні

Жінки відпочивали на березі річки в міському парку "За Саймой", де їх затримали поліцейські за порушення режиму самоізоляції. В соціальних мережах опублікував відеоролик з затримання, де видно, як поліцейський тримає жінку, яка намагається втекти, а потім валить її на землю і стає коліном їй на шию.


У середу, 10 червня, в управлінні Міністерства внутрішніх справ по Ханти-Мансійському автономному округу повідомили, що жінка пропонувала покинути парк добровільно, але вони відмовилися. Патрульний погрожує затриманням, після чого відпочиваючі почали збиратися. Одна з жінок нібито збила відеореєстратор на грудях поліцейського, після чого їх затримали. МВС і СК вже почали перевірки.

Примітно, що з використанням такого ж прийому намагалися затримати темношкірого Джорджа Флойда в Міннеаполісі, але в підсумку поліцейський задушив затриманого. Після цього в США почалися масові протести проти расизму.

Як повідомляв портал "Коментарі", мер Вашингтона перейменував вулицю перед Білим домом у гасло BlackLivesMatter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини