Головна Новини Світ Азія Падіння літака в Індонезії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Падіння літака в Індонезії: подробиці

Долі пасажирів літака досі залишаються невідомими

10 січня 2021, 09:47
Поділіться публікацією:

Влада Індонезії дали нову інформацію про катастрофу Боїнга в Яванском море в Індонезії. Про це пише сайт abc7NY.

Падіння літака в Індонезії: подробиці

Авіакатастрофа в Індонезії - фото: abc7NY

За словами джерела, на борту літака знаходилися 62 людини. З них 40 дорослих пасажирів, 7 дітей і ще троє немовлят. Крім цього, пасажирами були ще 6 додаткових членів екіпажу. Було підтверджено, що всі вони є громадянами Індонезії.

Нагадаємо, що в суботу, 9 січня, в Джакарті практично відразу після зльоту з радарів зник пасажирський літак. Трохи пізніше рибалки повідомили, що чули щось схоже на вибух над яванський і м море м. На місце події прибули пошуково-рятувальні групи. Їм вдалося виявити уламки та частини людських тіл у воді.

У заяві Національного пошуково-рятувального агентства Індонезії Basarnas, яке було опубліковано 9 січня, підтвердили інформацію про те, що в морі були знайдені деталі шин, а також дитячий одяг. На місце події військово-морський флот відправив також 11 кораблів для виявлення останків. Влада впевнена, що Боїнг р азбілся між островом Ланканг і островом Лаки в Джакарті. Саме там сьогодні водолази будуть продовжувати працювати над пошуками інших частин літака.

На цей момент причина аварії залишається невідомо. Вижив чи хто-небудь з пасажирів після катастрофи — поки також залишається загадкою.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в одній з лікарень Індії сталася сильна пожежа, в результаті якого загинули десятеро дітей, а також про те, що на пляжі в Новій Зеландії вперше за 7 років акула вбила людину. Загиблої виявилася молода дівчина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини