Головна Новини Світ Європа Чи зможе Європа протистояти другій хвилі пандемії без закриття кордонів – думка експертів ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможе Європа протистояти другій хвилі пандемії без закриття кордонів – думка експертів ВООЗ

За даними ВООЗ, в 55 європейських країнах насьогодні зареєстровано близько 4 мільйонів випадків інфікування на COVID-19, серед яких 215 тисяч померлих

20 серпня 2020, 22:14
Поділіться публікацією:

Другу хвилю пандемії COVID-19 європейські країни зможуть побороти й без вимушеного закриття кордонів – експерти ВООЗ. Про це йдеться на Deutsche Welle.

Чи зможе Європа протистояти другій хвилі пандемії без закриття кордонів – думка експертів ВООЗ

Автор: NEXU Science Communication

За словами регіонального директора ВООЗ у Європі Ганса Клюґе, Всесвітня організація охорони здоров'я не бачить необхідності запровадження в Європі повторного закриття кордонів через збільшення інфікованих на COVID-19, адже з початку епідемії європейські країни отримали великий досвід боротьби з подальшим поширенням коронавірусу.

"Нині ми перебуваємо в значно кращому стані для того, щоб ліквідовувати локальні осередки інфекції. Тепер для нас лютий не повториться. Адже нам відомо, як можна боротися з вірусом так, щоб не завдавати шкоди суспільству", — запевнив представник ВООЗ. "Ми спроможні протидіяти вірусу й водночас підтримувати роботу економіки та освітньої системи", — додав він.

На сьогодні, після першої весняної хвилі у Європі спостерігається стрімке зростання числа інфікованих на COVID-19. За інформацією експертів, у перший тиждень серпня було зареєстровано на 40 тисяч випадків більше, ніж у перший тиждень червня.


Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні оновили поділ на Карантинні зони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини