Головна Новини Світ Франція Протести в Парижі: французи підпалюють магазини і виривають дорожні знаки (фото і відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Парижі: французи підпалюють магазини і виривають дорожні знаки (фото і відео)

Матеріали опублікувало в Twitter місцеве видання La Plume Libre

28 листопада 2020, 17:59 comments3133
Поділіться публікацією:

Протести в Парижі: французи підпалюють магазини і виривають дорожні знаки (фото і відео)

Фото: Протесты в Париже "La Plume Libre"

Сьогодні, 28 листопада, в Мережі з'явилися фото і відео нових протестів у Франції, на яких видно, як люди виривають дорожні знаки із землі. Матеріали опублікувало в Twitter місцеве видання La Plume Libre.

Як повідомляє видання, тим, хто протестує в Парижі через закон "Про глобальну безпеку" вдалося вирвати з землі дорожній знак. Крім того, з'явилися фото палаючих магазинів і відео зіткнень з поліцією.

Протести в Парижі: французи підпалюють магазини і виривають дорожні знаки (фото і відео) - фото 2

Колона протестувальників вийшла з площі Республіки приблизно о 14:00 за місцевим часом в сторону площі Бастилії. Учасники акції вигукували антиурядові гасла і несли відповідні розтяжки, на одній з яких було написано: "Маршируємо за нашу свободу, протестуючи проти зсуву в бік тоталітаризму".

Стало відомо, що демонстранти підпалили кілька машин. Поліція використовує сльозогінний газ.

Нагадаємо, через жорсткість карантину в країні також відбуваються масові заворушення. Нещодавно Еммануель Макрон повідомив про закриття всіх гірськолижних курортів в країні, послідувавши прикладу Німеччини. Крім того, багато французів влаштовують акти вандалізму на тлі погіршення відносин з ісламськими країнами, введення нового закону, який називають расистським, і посилення контролю всередині країни після недавніх терактів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що понад півтори тонни канабісу було вилучено недалеко від Діжона (Бургундія) в іспанській вантажівці. За словами поліції, злочинці "розіпхали по шухлядах" майже 2 тонни конопель, намагаючись непомітно перетнути з нею кордон. Це рекорд для місцевого контрольного пункту, попри часті спроби провести контрабанду через французький кордон.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини