Головна Новини Світ Великобританія Принц Вільям розповів про гірший подарунок для своєї дружини Кейт
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям розповів про гірший подарунок для своєї дружини Кейт

Герцог Кембридзький Вільям схибив з презентом на самому початку відносин з Кейт Міддлтон, зазначивши, що дружина йому ніколи цього не забуде

30 липня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:








Принц Вільям розповів про гірший подарунок, який подарував своїй дружині Кейт Міддлтон. Про це 38-річний герцог зізнався у подкасті колишнього футболіста збірної Англії Пітера Крауча. Ролик з'явився на YouTube-каналі The Telegraph, пише "Кореспондент".

Принц Вільям розповів про гірший подарунок для своєї дружини Кейт

Принц Вільям зізнався, що одного разу подарував Міддлтон бінокль. Чоловік думав, що подарунок виглядає дуже милим. Коли майбутня дружина герцога Кембридзького відкрила презент, то запитала, "що відбувається".

Сам Вільям зізнається, що сам не знає, навіщо він вибрав саме цей подарунок. Також він пожартував, що Міддлтон ніколи йому цього не забуде.

Подкаст, у якому взяв участь герцог Кембридзький, був випущений в підтримку кампанії Heads Up. Він використовує футбол для розмов про психічне здоров'я чоловіків.


Раніше "Коментарі" писали, що принц Вільям був волонтером на лінії довіри, створеної для допомоги жителям Великобританії під час пандемії коронавірусу. Так, британський принц анонімно працював у кризовій гарячій лінії під час епідемії коронавірусу. Герцог Кембридзький став одним з 2 000 добровольців на цілодобовій телефонної лінії Shout 85258 для обміну текстовими повідомленнями, яку розробив Королівський фонд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини