Головна Новини Світ Росія У чому сенс життя - відповів Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому сенс життя - відповів Путін

Сенс життя полягає в добрих справах

14 грудня 2020, 14:17
Поділіться публікацією:

Сенс життя полягає в добрих справах, заявив президент Росії Володимир Путін на онлайн-форумі волонтерів партії "Єдина Росія". Про це повідомляє російське видання "Лента 24".

У чому сенс життя - відповів Путін

"Коли люди роблять добро, вони отримують задоволення від цього. У цьому, насправді, значною мірою є сенс життя взагалі: коли допомагаєш близьким тобі людям і навіть тим людям, яких ти, може бути, і не знаєш, але які потребують твоєї підтримки".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що росіян почнуть саджати у в'язницю за заклики повернути Крим Україні. Згідно зі змінами в статті 30 і 31 КПК Росії, екстремізмом в країні тепер вважається не тільки відчуження територій, а й заклики до цього. Раніше співробітники поліції Нью-Йорка розслідували можливу загрозу вибуху в літаку, що летів з Москви, в міжнародному аеропорту Джона Ф. Кеннеді.

Раніше повідомили, що Британія вводить санкції проти Росії, Венесуели, Пакистану та Гамбії за порушення прав людини.

Як раніше писали "Коментарі", лабораторія AstraZeneca і Росія оголосили про проведення спільних клінічних випробувань двох вакцин проти нового коронавірусу. Відзначено, що тести будуть проводитися на людях від 18 років. Спільні випробування були запропоновані Росією ще в кінці листопада. Цій події передувала недавня публікація результатів випробувань Pfizer в науковому виданні, бо AstraZeneca звинуватили Pfizer в приховуванні інформації про випробування вакцини проти коронавірусу COVID-19 на пізній стадії. Після публікації Pfizer отримали дозвіл на використання в США від FDA.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини