Головна Новини Світ США Донька Трампа виходить заміж (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька Трампа виходить заміж (Фото)

Дівчина дуже схвильована майбутньої подією

19 січня 2021, 22:45 comments1144
Поділіться публікацією:

Донька Дональда Трампа від другого шлюбу з Марлой Мейплз Тіффані повідомила про свої заручини. Зробила вона в пості на своїй Інстаграм-сторінці.

Донька Трампа виходить заміж (Фото)

Тіффані Трамп оголосила про заручини. Фото: gazeta.ru

Щасливим нареченим став молодший за неї на чотири роки Майкл Булос. Він виріс в Нігерії. Майкл Булос — юний бізнесмен. Його сім'я володіє автомобільною компанією SCOA Nigeria.

Хлопець познайомився з Тіффані у 2018 році під час відпочинку в Греції.

Дочка Трамп виставила світлину з коханим, на якій вони позують в Білому домі. Дівчина повідомила підписників, що це місце для неї особливе. В цій будівлі багато сімейних спогадів.

"Відчуваю себе щасливою і схвильованою перед початком наступної частини мого життя", — зазначила вона.


Нагадаємо, що сама Тіффані — випускниця Пенсильванського університету. Дівчина займалася музикою, спробувала себе в ролі моделі та працювала стажером у журналі Vogue.

Раніше повідомлялося, що інавгурація нового президента США відбудеться 20 січня. Через пандемію коронавірусу, вона зазнає змін. На заході буде присутня менша кількість людей, ніж зазвичай. Масштаби та тривалість інавгурації буде дещо зменшеною. Як пройде інавгурація нового глави Америки, читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Меланія Трамп попрощалася зі своєю посадою та Білим домом. Вона записала та опублікувала своє відеозвернення до американців. Проте перша леді порушила багаторічну традицію та не запросила наступну леді на передачу влади над Білим домом. Меланія відмовилася запрошувати Джилл Байден на зустріч. Своє рішення жінка Дональда Трампа не коментує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини