Головна Новини Світ США Новий штам коронавірусу: зафіксовано перший випадок в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий штам коронавірусу: зафіксовано перший випадок в США

Новий штам COVID-19 виявили у молодого хлопця

30 грудня 2020, 10:04
Поділіться публікацією:

У США був зафіксований перший випадок зараження новим штамом коронавірусу. Як повідомляється, інфікованому 20 роки, він проживає в штаті Колорадо. Про це інформує CNN, посилаючись на пост у Твіттері губернатора Джареда Поліса.

Новий штам коронавірусу: зафіксовано перший випадок в США

ФОТО: З відкритих джерел

Тиждень тому заговорили про появу нового штаму COVID -19. Перші випадки мутованого коронавірусу були виявлені в Великобританії. На сьогодні у світі 82 млн інфікованих осіб.

За словами губернатора Джареда Поліса, 20-річний хлопець, у якого виявили новий штам COVID -19 в штаті Колорадо, заявляє, що довгий час вже нікуди не виїжджав за межі свого штату. Тобто, заразитися в Великобританії, як, наприклад, ті люди, хто привіз у свої країни мутований вірус, він не міг. У зв'язку з подією багато штатів США обмежили в'їзд з цієї країни. Повідомляється, що на цей момент інфікований новим штамом хлопець знаходиться на самоізоляції.

Наразі чиновники працюють над виявленням нових випадків зараження, опитуючи інфікованих коронавірусом людей. Це допоможе встановити круг осіб, що напередодні контактували з хворими та надалі уникнути поширення вірусу на території США.

До слова, у Великобританії другий день поспіль фіксують найбільшу кількість захворілих коронавірусів. Вже 414 людей померло через ускладнення від захворювання.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що медики виявили у заражених коронавірусом новий і незвичний симптом, а також про те, що російського актора, який зіграв головну роль в популярному телесеріалі "Моя прекрасна няня" госпіталізували з COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини