Головна Новини Світ США YouTube заблокував канал Трампа: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube заблокував канал Трампа: причини

Доступ на канал буде відкритий мінімум через 7 днів

13 січня 2021, 11:12
Поділіться публікацією:

Офіційний канал президента США Дональда Трампа був заблокований адміністрацією відеохостингу Youtube. Про це компанія повідомила на своїй сторінці в Twitter.

YouTube заблокував канал Трампа: причини

За порушення правил канал Дональда Трампа на YouTube був заблокований - фото: з відкритих джерел

Так, сьогодні, 13 січня, у своєму блозі YouTubeInsider повідомив, що новий контент, завантажений на канал Дональда Трампа, був вилучений за порушення правил платформи. У повідомленні також йдеться про те, що оскільки це перше попередження, канал не буде видалений, а замість цього буде заморожений мінімум на тиждень. Крім того, будуть відключені коментарі.

"З огляду на стурбованість з приводу насильства, ми також будемо відключати коментарі на каналі президента Трампа на невизначений термін, як ми робили це з іншими каналами, де в розділі коментарів є побоювання з приводу безпеки", — йдеться в повідомленні YouTube в Twitter.


YouTube заблокував канал Трампа: причини - фото 2

Нагадаємо, що раніше офіційна сторінка президента США була заблокована в Twitter. Це сталося після заворушень на території Капітолію. На відміну від Youtube, соцмережа видалила обліковий запис Трампа назавжди. Президент прокоментував цю ситуацію заявивши, що очікував цього.

Крім того, Засновник компанії Facebook Марк Цукерберг повідомив, що особисті сторінки Трампа в Instagram і Facebook будуть заморожені до завершення його терміну на посаді президента США.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що були названі причини, за якими президент США Дональд Трамп ввів надзвичайний стан у Вашингтоні, а також повідомляв про те, що відомий американський актор Арнольд Шварценеггер різко висловився в адресу Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини