Головна Новини Світ США У Конгресі не підтримали ідею Трампа про перенесення виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конгресі не підтримали ідею Трампа про перенесення виборів

Обидві правлячі партії США переконані, що відстрочка виборів президента неможлива, а побоювання Дональда Трампа надумані

30 липня 2020, 21:55
Поділіться публікацією:

Представники Конгресу США не підтримали ідею президента Дональда Трампа про те, щоб перенести вибори президента на невизначений термін. Про це повідомляє видання Reuters.

У Конгресі не підтримали ідею Трампа про перенесення виборів

Не підтримали ідею Трампа багато республіканців, серед яких лідер більшості в Сенаті Мітч Макконнелл і голова Республіканської партії в Палаті представників Кевін Маккарті.

"Ніколи в історії федеральних виборів ми не відміняли вибори, і ми повинні йти вперед з нашими виборами", — сказав Маккарті.

Також відхилили ідею перенесення виборів в Демократичній партії. Зокрема, голова комітету Палати представників з нагляду за безпекою виборів демократ Зої Лофгнер заявила, що перенесення виборів можливий лише після рішення Конгресу.

"Ні за яких обставин ми не розглянемо це, щоб врахувати невмілу і випадкову відповідь президента на пандемію коронавірусу або повірити в брехню і дезінформацію, яку він поширює щодо того, як американці можуть безпечно подавати свої бюлетені", — повідомила Лофгнер.

Зазначається, що у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в США пропонується більше використовувати дистанційний метод голосування під час виборів. При цьому Трамп виступив за перенесення виборів на іншу дату, щоб у виборців була можливість проголосувати фізично на дільницях.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп передумав захищати ФРН від Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини