Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині на Новий рік вводиться комендантська година
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині на Новий рік вводиться комендантська година

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган оголосив про посилення карантину в країні. На Новий рік в Туреччині буде введена комендантська година.

15 грудня 2020, 00:26
Поділіться публікацією:

Ще зовсім недавно, як дізналося ЗМІ, Туреччина приховувала справжню кількість інфікованих коронавірусною інфекцією, щоб не зірвати курортний сезон, оскільки після введення карантину впали доходи у турецьких операторів і готелів, які платять податок до бюджету країни. Щоб не втратити туристів, МОЗ в листопаді місяці аж до початку жовтня повідомляв про рекордно низької кількості захворює, що потім з'ясувалося, не відповідало дійсності.

У Туреччині на Новий рік вводиться комендантська година

ФОТО: З відкритих джерел

Однак уже в минулому місяці кількість хворих різко підскочило, а в декількох провінціях навіть зафіксували третій пік пандемії COVID-19. Після чергового сплеску COVID-19 в країні, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що влада країни посилять карантинні обмеження на новорічні свята.

Як повідомляє агентство "Анадолу", жорсткий карантин буде діяти вночі з 21:00 четверга, 31 грудня, до 5:00 4 січня. Дані заходи, як вважає влада Туреччини, дозволять знизити сплеск коронавірусу і допоможуть медичним працівникам знизити градус кількості інфікованих в лікарнях. Кілька днів тому турки отримали від китайської компанії вакцину, яку скоро запустять. Вакцинувати населення планують в чотири етапи.

Вчора президент країни заявив і попередив, щоб люди не збиралися у великій кількості в одному приміщенні в святкові дні. Після стався різкий стрибок інфікованих. Влада такий різкий стрибок пояснили тим, що до недавнього часу влада вважала тільки число хворих на туберкульоз людей без урахування заражених, сумарна кількість яких перевищила 600 тисяч.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Анкара не буде купувати російську вакцину від COVID-19, як і ВООЗ. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини