Головна Новини Світ Росія У Росії будуть саджати у в'язницю за заклики до відчуження території
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії будуть саджати у в'язницю за заклики до відчуження території

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до 10 років за відчуження частини території країни і заклики до цього

9 грудня 2020, 01:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні російський президент Володимир Путін підписав закон про покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років за відчуження частини території країни і заклики до цього.

У Росії будуть саджати у в'язницю за заклики до відчуження території

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє "Комерсант", якщо людина перший раз висловиться в сторону публічного заклику, то на нього буде накладено адміністративний штраф. Якщо порушення повториться протягом року, то росіянина чекає кримінальна відповідальність. Штраф становитиме від 200 тисяч до 400 тисяч рублів, збережеться і можливість позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Влітку цього року під час голосування за проєкт глава російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що після вступу в силу закону про прирівнювання закликів до відчуження території до екстремізму відповідальність буде чекати і на тих, хто перебуває за кордоном. Тоді він пригрозив новим законом українським політикам і українцям за заклики повернути Крим.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що громадянин Росії Михайло Юдін вийшов на Червону площу в Москві з вимогою зупинити пропаганду війни на російських державних каналах проти України. Росіянин ніс в руках український прапор. Михайло Юдін висловив обурення тим, що на державних каналах Росії українців називають нацистами, тому що впевнений, що внесок України в боротьбі з нацизмом був найбільшим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини