Головна Новини Світ США Байден скасував скандальний указ Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден скасував скандальний указ Трампа

Байден скасував обмеження на в'їзд іноземців до Америки

25 лютого 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден скасував ще один указ Дональда Трампа. Про це повідомляється на сайті Білого дому.

Байден скасував скандальний указ Трампа

Політика Байдена: президент скасував скандальний указ Трампа. Фото: cdn.iz.ru

Указ стосується обмежень на в'їзд до Америки іноземців.

Лідер країни пояснив, що документ від 22 квітня 2020 року про "призупинення в'їзду іммігрантів, що представляють ризик для ринку праці США під час економічного відновлення після спалаху нового коронавірусу" не захищає інтереси держави.

За словами Джо Байдена даний указ тільки шкодить Сполученим Штатам Америки. Згідно з таким рішенням Трампа, деяким громадянам, які законно живуть в країні, заборонено возз'єднуватися тут зі своїми сім'ями.

Окрім того, від указу Дональда Трампа страждають ті галузі економіки, до яких залучені працівники з усього світу. Також незадоволені рішенням Трампа і громадяни, які отримали імміграційні візи в межах лотереї Diversity Visa.

Нагадаємо, що Сенат США виправдав 45-го президента Дональда Трампа в другому історичному процесі щодо імпічменту. Попри цю перемогу політика, в нього залишилося багато юридичних проблем. Лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл підкреслив, що для екс-президента все тільки починається. Про це повідомляє видання Financial Times. Які труднощі можуть обвалитися на колишнього президента, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що адміністрація нового президента США Джо Байден готує пакет нових санкцій проти Росії за отруєння опозиціонера Олексія Навального. У Білому домі планують координуватися з європейськими союзниками по даному питанню. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини